Важно обавјештење – боравак у Аустрији у љетњем семестру

Наш Студијски програм је ушао у реализацију пројекта студентске размјене са аустријским универзитетом CUAS – Carinthia University of Applied Sciences, у оквиру ERASMUS+ пројекта International Credit Mobility.

У наредном периоду планирамо организацију одласка једног нашег студента, који ће у Аустрији боравити у љетњем семестру 2018/2019 године, у периоду од 5 мјесеци. За вријеме боравка, планирано је да студент слуша наставу из предмета у оквиру основних студија или прве године њиховог мастер студија (која је еквивалент нашој четвртој години). Настава се слуша на енглеском језику. По правилима ERASMUS+-а, прије одласка се прави детаљан план боравка, као и план признавања испита на нашем факултету, на име одслушаних и положених испита у Аустрији. Планирано је да боравак траје од почетка фебруара до краја јуна 2019. године (пет мјесеци). Финансијски аспекти су врло повољни.

Позивам све заинтересоване студенте да се јаве директно шефу Студијског програма, на мејл (matic.dragan@gmail.com). На конкурс се могу јавити сви студенти оба смјера (и општи и наставни), као и студенти мастер студија.

Сљедеће седмице (највјероватније у уторак) ћемо организовати заједнички састанак са заинтересованим студентима, када ће бити презентовано више појединости.

 

доц. др Драган Матић