Пријемни испит

Пријемни испит за упис на 1. годину основних студија на Студијском програму математика биће одржан у:

  • сриједу, 1. јула са почетком у 9 часова.

Распоред полагања:

  • Смјер информатика: Амфитеатар
  • Општи смјер: учионица број 3
  • Наставни смјер: учионица број 4

Сви кандидати треба да дођу 15 минута прије почетка испита.

Молимо све кандидате да поштују прописане мјере у циљу заштите од преношења вируса. Сви кандидати су обавезни да користе заштитну маску и да поштују мјере дистанцирања. Препоручујемо прање руку прије и послије самог пријемног испита. Није дозвољено непотребно задржавање кандидата у већим групама у ходницима факултета.

Кандидати рјешавају задатке на папирима које добијају заједно са задацима на почетку пријемног испита. Не треба доносити никакве празне папире од куће.

С обзиром да на пријемном испиту нису дозвољена помоћна средства за рачунање (дигитрони, таблице, свеске, књиге), савјетујемо кандидатима да их и не носе. Сви кандидати ће при улазу у просторију у којој се одржава пријемни испит бити замољени да угасе и са стране одложе мобилне телефоне, као и друге ствари непотребне за полагање испита (руксаци, торбе, кесе, јакне, књиге, свеске и др.) . Посједовање мобилног телефона (или неког другог електронског уређаја) за вријеме полагања пријемног испита ће се сматрати нарушавањем регуларности испита.

Више о правилима за полагање испита прочитајте на овом  линку.