Презентација компаније asioso

Компанија asioso ће се представити студентима СП Математика и информатика у сриједу 26. маја са почетком у 15:00 часова у амфитеатру факултета. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују презентацији, наравно поштујући све епидемиолошке мјере. Више о компанији asioso можете прочитати у наставку.

asioso (www.asioso.com) је  дигитална компанија са сједиштем у Минхену, Бањој Луци и Београду, која уједињује стратешке и техничке компетенције, у комбинацији са креативном компетенцијом и технолошком стручншћу. Главни циљ компаније је да повеже брендове клијената  са њиховим купцима и то на позитиван и одржив начин како би се ојачала лојалност бренду, без обзира да ли се ради о придобијању или ширењу циљне групе, прикупљању информација, онлајн продаји  или сервисима. Сви релевантни „touchpoints“ морају у сваком тренутку функционисати доследно и правилно. Поред дугогодишњег искуства у дигиталном пословању, запослени у компанији имају међународно признате сертификате за управљање пројектима.

Експертиза: asioso поседује компетенције у консалтингу, технолошкој реализацији и кретивним методама. Са фокусом на  B2B пословање, компанија се бави реализацијом wеб пројеката за интернационалне клијенте и концерне, и то у сљедећим областима: CMS, PIM, DAM, eCommerce, Marketing Automation анализе, консалтинг, стратешко дигитално пословање, customer experience, CRM, digital content marketing, content delivery networks, итд.