Успјешно одржана радионица са члановима тима за људске ресурсе компаније м:тел

У циљу што боље припреме за излазак на тржиште рада наших студената завршних година, организовали смо радионицу чија је тема припрема и пријава за разговор за запослење. Радионицу су организовале и реализовале колегинице из тима за људске ресурсе компаније м:тел Милица Мамић Веселиновић, Јелена Војиновић и Јелена Ковачевић.

У уводом дијелу радионице разговарало се о могућностима запослења на тржишту рада младих стручњака профила наших студената. У наставку су предавачи детаљно објаснили процес селекције кандидата, од почетног корака писања биографије и пријаве, до самог интервјуа. Кроз бројне примјере Милица, Јелена и Јелена су илустровале реалне ситуације и дале савјете и сугестије, које итекако могу бити од користи по завршетку факултета.

Радионица је одржана у рачунарској сали Природно-математичког факултета, која је потпуно реновирана овог љета захваљујући донацији управо компаније м:тел. Компанија м:тел наставља да пружа подршку нашим студентима и факултету, тако да ће током мјесеца новембра бити организатор стручне праксе за студенте IV године информатичког смјера. И радионица је организована у склопу предемта Стручна пракса, који је предмет IV године информатичког смјера.

Овом приликом се захваљујемо компанији м:тел на још једној успјешној сарадњи, а посебно Милици, Јелени, Јелени и свим члановима тима за људске ресурсе што су издвојили вријеме и подјелили своје искуство са нашим студентима.