Uspješno održana radionica sa članovima tima za ljudske resurse kompanije m:tel

U cilju što bolje pripreme za izlazak na tržište rada naših studenata završnih godina, organizovali smo radionicu čija je tema priprema i prijava za razgovor za zaposlenje. Radionicu su organizovale i realizovale koleginice iz tima za ljudske resurse kompanije m:tel Milica Mamić Veselinović, Jelena Vojinović i Jelena Kovačević.

U uvodom dijelu radionice razgovaralo se o mogućnostima zaposlenja na tržištu rada mladih stručnjaka profila naših studenata. U nastavku su predavači detaljno objasnili proces selekcije kandidata, od početnog koraka pisanja biografije i prijave, do samog intervjua. Kroz brojne primjere Milica, Jelena i Jelena su ilustrovale realne situacije i dale savjete i sugestije, koje itekako mogu biti od koristi po završetku fakulteta.

Radionica je održana u računarskoj sali Prirodno-matematičkog fakulteta, koja je potpuno renovirana ovog ljeta zahvaljujući donaciji upravo kompanije m:tel. Kompanija m:tel nastavlja da pruža podršku našim studentima i fakultetu, tako da će tokom mjeseca novembra biti organizator stručne prakse za studente IV godine informatičkog smjera. I radionica je organizovana u sklopu predemta Stručna praksa, koji je predmet IV godine informatičkog smjera.

Ovom prilikom se zahvaljujemo kompaniji m:tel na još jednoj uspješnoj saradnji, a posebno Milici, Jeleni, Jeleni i svim članovima tima za ljudske resurse što su izdvojili vrijeme i podjelili svoje iskustvo sa našim studentima.