Poziv za stručnu praksu u kompaniji Lanako – ljetnji semestar 2023/24. godine

U sklopu realizacije stručne prakse u ljetnjem semestru, studenti četvrte godine informatičkog smjera će u periodu od 4. do 8. marta boraviti u kompaniji Lanako i proći će kroz program prakse na temu Elementaran uvod u neuronske mreže.

S obzirom da ima još mjesta (maks. 8 mjesta), otvoren je poziv da se praksi pridruže i studenti opšteg i nastavnog smjera. Poželjno je, ali ne i neophodno, da studenti imaju predznanja vezana za elementaran uvod u diferencijalni račun funkcija više promjenljivih, osnovne operacije sa matricama, osnovne pojmove istraživanja podataka/mašinskog učenja i osnove programskog jezika Pajton.

Zainteresovani studenti treba da se jave na mejl milana.grbic@pmf.unibl.org najkasnije do četvrtka 1. februara. Takođe, upitom na isti mejl možete dobiti i dodatne informacije.  Sadržaj prakse je vrlo sličan prošlogodišnjoj, pa će prednost imati studenti koji nisu bili na praksi prošle godine. U slučaju više prijavljenih kandidata, prednost će imati studenti viših godina studija.