M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu

Ove godine kompanija m:tel po prvi put organizuje ljetnu akademiju u kojoj će studenti elektrotehničkih fakulteta imati priliku da upoznaju poslovne procese i tehnologije, osjete timski duh i uvide razliku između akademskog i profesionalnog rada.

Program m:tel ljetne akademije obuhvata oblasti iz svijeta tehnologija koje su izuzetno atraktivne na tržištu rada za buduće inženjere. Student bira jednu od ponuđene četiri oblasti prakse a nakon toga se formiraju grupe koje će uz podršku mentora sarađivati timski, jer su zadaci unutar programa prakse povezani i čine dio realnih procesa koji se dešavaju u poslovnom ambijentu kompanije. Dosadašnja pozitivna iskustva studenata koji su obavili praksu u m:tel-u potvrđuju da je organizovanje prakse značajno za studente jer im omogućava uvid u poslovni ambijent i savremen svijet tehnologija, čime su spremni za tržište rada po završetku studija.

Realizacija prakse je planirana za avgust 2024. godine a prijave traju do 15. juna 2024. godine. Prijaviti se mogu studenti fakulteta ETF Banja Luka, ETF Istočno Sarajevo, FET Tuzla, PMF Banja Luka ili FTN Novi Sad. Više informacija o samoj praksi i načinu prijave pronađi na sajtu: www.mtel.ba/praksa Kompanija m:tel nastavlja da pruža podršku i ulaže u razvoj i obrazovanje budućih stručnih kadrova kojima su vrata njihove kompanije uvijek otvorena.