Одржана радионица у компанији DVC Solutions

Као што је и планирано, у суботу, 7.12. одржана је прва радионица у компанији DVC Solutions, на тему „Методологија израде интернет апликације. Радионици је присуствовало 12 наших студената, а судећи према утисцима, слободни смо рећи да је радионица испунила очекивања.

Преносимо утиске неких наших студената.

Мирјана Тркуља

Лично сам и више него задовољна радионицом, како гостопримством запослених тако и квалитетом садржаја саме радионице. Заиста су сви били расположени да одговоре на сва наша питања које смо постављали и везано за тему радионице и генерално за дешавања у ИТ тржишту. Нису изостали ни савјети о томе како да учимо, како да се спремимо за разговор за посао, шта се то посебно цијени од вјештина приликом тражења праксе или посла.
Сам садржај радионице је за мене лично био изузетно важан, као први кораци у учењу које нису везани искључиво за формално образовање на факултету. Сматрам изузетно корисним то што смо причали о организацији рада у тиму на развоју апликација, GIT-у и виртуелним машинама. Изузетно сам мотивисана да наставим учити и радити на усавршавању свог знања. Врло радо бих се одазвала поновном позиву на радионицу. 

 

Срђан Бурић

Радионица је била прилично интересантна. Предавач се доста трудио око свих нас, чули смо за доста нових ствари са којима се већина није сусретала. Издвојио бих рад за Docker-ом као најзанимљивије, јер је то новост за многе од нас. Дефинитивно ћу се потрудити да висе научим о томе. Драго ми је сто сам имао прилику да се сусретнем са алатима који се користе у развоју и наравно, радо бих учествовао у оваквим радионицама у наредном периоду. Поред тога што се науче неке нове ствари, добија се доста мотивације за даље учење и и истраживање.

 

Захваљујемо се директору компаније DVC Solutions, г-дину Бојану Вуковићу, главном предавачу Милану Десанчићу, као и осталим колегама из Компаније, који су помогли у реализацији ове радионице.

Фотографије са радионице можете погледати на овом линку.