Почетак online припремне наставе из математике

Припремна настава из математике за упис на СП Математика и информатика, али и остале студијске програме на ПМФ-у за које се на пријемном испиту полаже математика, почиње сутра    (10 .маја). Распоред тема и надлежних предавача је:

Прва седмица (10.-14. мај):
Тема: Функције, изрази и пропорције
Предавач: мр Бојан Николић, виши асистент

Друга седмица (17.-21. мај):
Тема: Апсолутна вриједност, квадратне једначине и неједначине, геометрија
Предавач: Татјана Зец, МА, виши асистент

Трећа седмица (24.-28. мај):
Тема:  Експоненцијалне и логаритамске функције, једначине и неједначине
Предавач: Вукашин Црногорац, асистент

Четврта седмица (31. мај-4. јун):
Тема: Аналитичка геометрија и комбинаторика
Предавач: Милан Предојевић, МА, виши асистент

Пета седмица (7.-11. јун):
Тема: Тригонометрија и комплексни бројеви
Предавач: Владан Јагузовић, МА, асистент

Након обраде свих тема, у шестој седмици биће постављени примјери ранијих пријемних испита са тачним одговорима. На почетку сваке седмице надлежни предавач ће поставити распоред активности за ту седмицу. Кандидати кроз Гугл учионицу могу да питају надлежне наставнике све што им није јасно и да затраже помоћ ради бољег разумијевања градива.

Сви кандидати који су се пријавили за припремну наставу су на e-mail адресе, које су навели у пријави добили приступне податке. Након чега им је на нове адресе које су им отворене (са студент пмф доменом) послат позив да се придруже Гугл учионици кроз коју ће се одржавати припремна настава. Моле се сви кандидати који нису прихватили позив да се придруже учионици,  да то ураде.

Сви кандидати који су заинтересовани да се прикључе припремној настави, могу то учити тако што попуне образац за пријаву који се налази на Линку-Пријава. При попуњавању форме за пријављивање за припремну наставу за упис на СП Математика и информатика (сва три смјера) потребно одабрати наведени назив студијског програма. Након избора студијског програма, аутоматски ће бити изабрана припремна настава из математике. По подношењу пријаве, на e-mail адресу ћете добити потребне податке за приступ припремној настави.

Срећно!