Стипендије компаније м:тел

Компанија м:тел је расписала конкурс за стипендирање. Текст конкурса преносимо у цјелости.

Нови услови, нова генерација, нове стипендије компаније м:тел

Тринаести конкурс за м:стипендије ове године отворен је 1. децембра!

Компанија м:тел и ове године позива студенте треће, четврте године и апсолвенте  Природно-математичког факултета у Бањалуци (студијски програм Математика и информатика – општи смјер и Математика и информатика – информатички смјер) да се пријаве на конкурс за додјелу стипендија 13. генерације.
Ове године, измијењени су и олакшани услови за пријаву, те је то још један добар разлог да се студенти наведеног факултета одлуче за пријаву на овај конкурс. Између осталих измјена, као најинтересантнија би се издвојила она која се односи на просјек оцјена током студија. Наиме, м:тел ће и даље да се води критеријумом најбољег просјека оцјена при избору стипендиста, али више не постоји задата граница када је ријеч о просјеку при пријављивању.
Оно што стипендисте очекује јесте износ стипендије од 300 КМ, а стипендије ће студенти да примају све до краја првог циклуса студија, уколико студент не обнови годину.
Као и до сада, сви стипендисти имају право на 30 дана обављања стручне праксе у компанији, с плаћеним смјештајем, те могућност запослења у компанији након стицања академског звања.
Рок за подношење пријава је до 30.12.2022. године, а детаљне информације о конкурсу заинтересовани студенти могу да пронађу на сајту  www.mtel.ba, а за додатне упите студената ту је и е-маил адреса stipendija@mtel.ba..

Конкурс можете преузети овдје.
Пријавни образац можете преузети овдје.